GRATIS FRAGT VED KØB OVER 300Kr.

Returnering

Kære kunder læs venligst hele siden før i returnere

Dette er returportalen: https://return.shipmondo.com/feelfash

Brug af denne returlabel koster 40kr, hvilket vil blive modregnet krediteringen af de returnerede varer. Hos feelfash har du 14 dags fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra ordren er modtaget eller afhentet i en pakkeshop


Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, må varerne udelukkende være prøvet på, og de originale prismærker må ikke aftages. Her menes, at varerne skal være behandlet på samme måde, som hvis man stod med en vare i en fysisk butik.

Returnering:

Venligst bemærk, at alle produkter skal returneres med deres originale prismærker, i ubrugt tilstand og i original emballage. Sko skal returneres med forsendelsepose og ikke med selve skoæsken.
Du kan returnere dit køb ved at sende varerne retur til webshoppen eller gratis returnere dit køb i vores fysiske butikker.

Man kan ikke bytte varerne, man returnere og ligger en ny ordre. Vi erstatter ikke vare, dera er sendt med egen leverandør eller en anden firma

Vælger man at bruge egen label, skal man være opmærksom på, at vi ikke har mulighed for at erstatte forsvundne pakker. Sendes en pakke retur med anden pakkeleverandør end at bruge returportalen bedes i sende den til firma adressen

  • Ved returnering i butik, skal du medbringe den vedlagte faktura fra pakken. Returseddel eller fremvisning af faktura på mobil/tablet vil ikke anses som værende en gyldig faktura.
  • Køber du i en af vores butikker, skal du være opmærksom på, at varerne skal returneres der. Vi har ikke mulighed for at returnere et køb fra butik, på webshoppen.


Du har ansvaret for pakken indtil den er modtaget hos feelfash, samt at den er forsvarlig indpakket ved returnering. Du kan med fordel tage et billede af den returlabel, som du sætter udenpå pakken.
Husk altid at gemme den kvittering du får udleveret af postfirmaet, så du i tilfælde af, at pakken skulle blive væk, kan søge erstatning. Du kan spore din pakke på 
www.gls.dk med det 10-12-cifrede trackingnummer, som står på den kvittering du har fået udleveret.

Når vi modtager pakken, vil vi gennemgå varerne. Du får tilbagebetalt det beløb, der er indbetalt til os ved købet. Vi behandler din returnering inden for få dage og senest indenfor 7 hverdage. Når en refundering fra Feelfash er færdigbehandlet, kan det tage op til 4 bank dage før de tilbagebetalte penge kan ses på din konto. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.


Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Varen bærer præg af udefrakommende lugte såsom parfume eller røg eller viser anden tegn på brug/slitage
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes egenskaber, art eller den måde, som den fungerer på
  • Varens prismærke eller emballage mangler eller er i betydeligt forringet stand i en grad, der påvirker varens værdi. Emballageposer til tøjet må gerne åbnes.Reklamations regler:

Vi anbefaler du altid tjekker din vare ved modtagelse, for fejl og mangler, inden du fjerner de originale prismærker og smider emballagen ud.

Når vi har modtaget din vare, undersøger vi fejlen og refunderer herefter pengene hurtigst muligt, såfremt reklamationen er berettiget og rettidig. Du bedes venligst altid kontakte kundeservice, førend en reklamation returneres.

Hvis du har fundet fejl eller mangler på varen, kan du reklamere inden for rimelig tid, efter du har modtaget din vare. Kontakt kundeservice telefonisk på 33146492 eller på e-mail: info@feelfash.com

 Hvis du sender os en e-mail, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamations sag.

Feelfash er omfattet af den danske købelov, som stiller dig 2 års reklamationsret, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Hvis en fejl opstår efter 0-6 måneder, er det Feelfash ansvar, at bevise fejlen ikke var tilstede, eller at produktet ikke er behandlet efter retningslinjerne. Opstår fejlen 6-24 måneder efter køb, er det forbrugerens ansvar at bevise, at produktet er behandlet på almindelig vis og at fejlen er opstået på grund af en produktions fejl.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Har du kontaktes os omkring en reklamation, eller fejlsending, er det vigtigt at pakken er os i hænde inden for 14 dage, hvis ikke, anser vi sagen for afsluttet og kan ikke genoptages.

 


Adresse:

Du kan også vælge at returnere din pakke til FEELFASH via andet postfirma end GLS. Omkostningerne ved brugt af andre postleverandører eller pakker sendt pr. efterkrav, vil blive pålagt køber.
Pakker sendt til Feelfash med DAO til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet.

Pakken skal sendes til:

FEELFASH
Købmagergade 65
1150
København
Danmark