GRATIS FRAGT - 30 DAGS RETURRET

Delivery

Returportalen: https://return.shipmondo.com/feelfash

BEMÆRK: Vi vil ved modtagelse af pakken, fratrække 35 kroner i fragtgebyr fra din tilbagebetaling.

Det er vigtigt i læser nedenstående informationer før i returnere varen!

Ved al handel

på feelfash.com følger 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag en bestilling er modtaget eller afhentet i en pakkeshop. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, må varerne udelukkende være prøvet på, og de originale prismærker må ikke aftages. Her menes, at varerne skal være behandlet på samme måde, som hvis man stod med en vare i en fysisk butik.

Returnering

 Hvis du vil returnere en vare købt online, skal det gøres inden for 14 dage, fra ordren er modtaget eller afhentet i en pakkeshop. Venligst bemærk, at alle produkter skal returneres med deres originale prismærker, i ubrugt tilstand og i original emballage. Du kan returnere dit køb ved at sende varerne retur til webshoppen gennem returportalen (link øverst på siden) eller gratis returnere dit køb i vores fysiske butikker. Ved returnering i butik, skal du medbringe den vedlagte faktura fra pakken. Send os en mail og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Det er vigtigt, at du i pakken vedlægger faktura, hvorpå der tydeligt er angivet navn, ordre nummer, varenavn samt varens nr. for den vare, du ønsker at returnere. Hvis du har mistet fakturaen, kan du kontakte os via mail. Faktura er nødvendig for, at vi kan identificere din bestilling, når vi modtager den på vores returlager. Du har ansvaret for pakken indtil den er modtaget hos feelfash, samt at den er forsvarlig indpakket ved returnering. Når vi modtager pakken, vil vi gennemgå varerne. Du får tilbagebetalt det beløb, der er indbetalt til os ved købet.

Behandlingstid

Vi behandler din returnering inden for få dage og senest indenfor 7 hverdage. Når en refundering fra feelfash er færdigbehandlet, kan det tage op til 4 bank dage før de tilbagebetalte penge kan ses på din konto. Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: Du reelt har taget varen i brug Varen bærer præg af udefrakommende lugte såsom parfume eller røg eller viser anden tegn på brug/slitage, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes egenskaber, art eller den måde, som den fungerer på Varens håndtag eller emballage mangler eller er i betydeligt forringet stand i en grad, der påvirker varens værdi. Emballageposer til tøjet må gerne åbnes.

Reklamations regler

Vi anbefaler du altid tjekker din vare ved modtagelse, for fejl og mangler, inden du fjerner handtags og smider emballagen ud. Når vi har modtaget din vare, undersøger vi fejlen og refunderer herefter pengene hurtigst muligt, såfremt reklamationen er berettiget og rettidig. Du bedes venligst altid kontakte kundeservice, førend en reklamation returneres. Hvis du har fundet fejl eller mangler på varen, kan du reklamere inden for rimelig tid, efter du har modtaget din vare. Kontakt os på facebook messenger eller på e-mail: info@feelfash.com. Hvis du sender os en e-mail, kan du med fordel vedhæfte et eller flere billeder af den beskadigede vare. Dette vil afhjælpe den videre behandling af din reklamations sag. Feelfash er omfattet af den danske købelov, som stiller dig 2 års reklamationsret, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du kan få en mangelfuld vare enten repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Læs vejledning af behandling af dine feelfash varer, som vedlægges i din webshop ordre.

Adresse

Du kan også vælge at returnere din pakke til feelfash via andet postfirma. Omkostningerne ved brugt af andre postleverandører eller pakker sendt pr. efterkrav, vil blive pålagt køber. Pakker sendt til Feelfash med DAO til en pakkeshop, vil ikke blive afhentet. Pakken skal sendes til: Feel, Købmagergade 65, 1150 Kbh K eller brug returportalen. (link øverst på siden)