GRATIS FRAGT I HELE DANMARK!

Nyheder og modetrends for kvinder i plusstørrelse

Abu Huraira

Posted on maj 03 2021

Vi har de seneste nyheder til dig, der ønsker det nyeste moderigtige sæt tøj, og også til dig, der er glade for at lave din egen stil, og som gerne vil tage lidt fra denne sæson og matche med noget fra sidste sæson. I vores outlet finder du en masse genstande reduceret med 50-80%, så der er masser af muligheder for også at få et par lækre ting til en rigtig god pris. I øvrigt er det værd at nævne, at tøj til store kvinder og piger på ingen måde er dyrere end tøj i mindre størrelser.

 

Hos Feel Fash er vi altid på udkig efter nye gode mærker, der kan leve op til vores høje krav til god kvalitet og pasform. Derfor ser du også et stort og varieret udvalg hos os. Du er altid velkommen til at fortælle os, hvis der er mærker, du kunne ønske dig i butikken, som vi endnu ikke har, så undersøger vi, om dette er noget, vi vil bære i butikken i fremtiden.

 

 

Specialister i tøj i store størrelser:

Vi er specialiserede i dametøj i plusstørrelse, hvor opmærksomheden rettes mod detaljerne. F.eks. fine knapper eller lynlåse, en feminin detalje på bukserne, en flot flæse, der fremhæver bysten eller smuk detaljeret strik. For os handler det om at hjælpe dig med at føle dig godt klædt og stolt over at være kvinde, uanset om du er i størrelse eller noget. Det handler om at have det godt med sig selv, og det er ingen hemmelighed, at de fleste kvinder nyder at føle sig velklædte uanset størrelse.

 

Følg os også på Facebook og Instagram. Her viser vi de seneste nyheder, og du kan deltage i konkurrencer, som vi afholder regelmæssigt hele året. Sommetider. Vi vil med glæde se dig og medbringe dine venner eller naboer. Hold øje med, hvornår det er næste gang på sociale medier.

Vi ses på Feel Fash. Vi glæder os til at guide dig og hjælper dig gerne med at finde det perfekte outfit til dig.

More Posts